Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Καλά Χριστούγεννα!

Οι μικροί μαθητές μας της Β΄  τάξης παρουσίασαν τη φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή με ξεχωριστό κέφι, τραγούδι αλλά και χορευτικες φιγούρες, με ιδιαίτερη γιορτινή διάθεση και μας ευχήθηκαν καλες γιορτές!


Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Halloween

Οι μικροί μαθητές μας της Α΄τάξης στο πνεύμα του Halloween, τη γιορτή που συναντάμε στις δυτικές χώρες και συνδέεται με τη γιορτή των Αγίων Πάντων.
Παραδοσιακά τα παιδάκια μεταμφιέζονται και πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι μαζεύοντας γλυκά"trick or treat".
Σίγουρα τα πρωτάκια μας κατάφεραν να πάρουν το δικό τους "treat"από το γραφείο της διευθύντριας!

European Language Day




Στα πλαίσια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, 26 Σεπτεμβρίου 2017, οι μαθητές/τριες της Ε1 τάξης ασχολήθηκαν με το θέμα του φετινού εορτασμού :" Παροιμίες-Ζωγραφίστε, βρείτε,  πείτε σωστά, μεταφράστε τις παροιμίες".
Οι μαθητές προσπάθησαν να ατντιστοιχίσουν Ελληνικές και Αγγλικές παροιμίες και να αποδώσουν το νόημά τους με μια ζωγραφιά.
Μ΄αυτή τη δράση τα παιδιά μας έμαθαν Αγγλικά και συνειδητοποίησαν το γλωσσικό πλούτο της Ευρώπης. Απώτερος στόχος είναι η αποδοχή της ισοτιμίας των γλωσσών, των πολιτισμών και τελικά των ανθρώπων.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής από το τμήμα Τροχαίας Ν.Καλλικράτειας



Στα πλαίσια του μαθήματος των Αγγλικών και της εκμάθησης κανόνων κυκλοφοριακής αγωγής επισκέφτηκαν το σχολείο μας εκπρόσωποι του τμήματος Τροχαίας Ν.Καλλικράτειας, οι οποίοι παρουσίασαν στους μαθητές και στις μαθήτριες της Ε΄τάξης το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα. 





Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού


ΑΘΛΟΥΜΑΙ-ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017






Με την ενεργή συμμετοχή των μαθητών/τριών αλλά και του εκπαιδευτικού προσωπικού μας,  πραγματοποιήθηκαν αθλητικές και κινητικές δραστηριότητες , σύμφωνα με τις προτεινόμενες εναρκτήριες δράσεις. Στόχος, η άθληση να είναι πρωτίστως μια ευχάριστη δραστηριότητα και μια πολύτιμη εμπειρία για όλους τους μαθητές.  

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου :έναρξη σχ.έτους 2017-2018